Zoquete!

Paper i llapis
Hola a tothom!! Aquests dies de pluja ens han deixat, si més no, retencions de tota mena al transport públic. Sort que vaig preparat amb alguna cosa al cap per fer-ho menys pesat…
El cas és que esperant un bus (no direm la companyia) vaig coincidir amb un gran personatge amb el que vaig compartir algunes classes a l’institut. Ell fa la seva en el món comercial bancari i quan li vaig explicar a que em dedico va demanar-me un joc per suportar l’espera i recordar aquells jocs de paper i llapis que fèiem de més joves. Un zoquete per recordar vells temps.

Per jugar només cal una quadrícula de 4×4, un llapis i dos jugadors disposats.
Es dibuixen quatre cercles en una de les cantonades i es decideix l’ordre de torn. Els jugadors poden moure qualsevol cercle a una casella posterior a un cercle ja existent si aquesta està buida. Fins i tot poden fer moviments encadenats per passar sobre més d’una si volen.
Perd la partida el jugador que omple l’última casella. Aquest s’anomena zoquete.

Quin gran joc per jugar a qualsevol lloc! Al seu dia el vaig treure del llibre 100 juegos estratégicos de Walter Joris. No diré, qui va ser el zoquete….un ho podeu imaginar?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada