Colector

Paper i llapis

Com m’agrada seure amb un amic i trencar-me el cap en una batalla estratègica!! I si a més, ho podem fer en qualsevol lloc i amb el mínim de recursos, millor que millor!.

Avui us vull parlar del “Colector”, un joc de dinàmica senzilla però en el que s’ha de saber trobar l’estratègia idònia per a cada moviment, tot combinant el benefici propi amb obstaculitzar els moviments del contrari.

Per jugar-hi necessiteu, a més d’un oponent, una quadrícula de 6×6 caselles i un llapis.

Per torns, cada jugador fa la seva marca en una casella buida (per exemple un fa una rodona i l’altre un punt) i tot seguit una X a una de les 8 caselles adjacents a la que acaba de marcar.

La partida s’acaba quan algú ja no pot fer la seva marca (perquè, per exemple, no hi ha dos caselles buides adjacents). Guanya qui  ha connectat més marques horitzontalment, vertical o diagonal.

4 pensaments sobre “Colector

  1. Si Carlos, són jocs interessants. Personalment trobo el Tonga més “complex” (per dir-ho d’alguna manera ja que també és senzillíssim) que el colector. Em quedo del colector que el tauler és més petit i que pots “fer la guitza” al contrari inutilitzant caselles. A favor del Tonga diré que practiques més l’estratègia, i això sempre és bó. Del Taiji, molt bó també, però ja necessita més dedicació alhora de preparar el tauler per jugar.

    Moltes gràcies pel teu comentari!!
    i gràcies Oriol per facilitar les normes dels dos!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada