Com es deu col·locar això?

Per jugar, Videojocs

Ahir, tant sols començar la setmana al comprovar la meva safata del correu, tenia un que prometia força. A l’assumpte i posava l’expressió, “És Boníssim!”. Evidentment i coneixent bé la persona de la qual rebia el mail, vaig obrir-lo tot seguit. El contingut del correu era un enllaç, el que us mostro a continuació. Us durà a un petit joc flash molt ben pensat, el Canufit, extret d’ajuntar les paraules Can-U-Fit, que vindria a traduir-se com Tu Pots Encaixar-ho.

Així doncs ja us podeu començar a fer la idea de que va el joc, d’encaixar peces. Aquest concepte d’encaixar varia segons el nivell (10 en total) i la dinàmica no és com al “Tetris” d’anar encaixant fins no poder més, sinó que el que perseguim a Canufit es encaixar les peces dins un espai limitat.

A banda d’encaixar-les, podem jugar amb els companys a veure qui ho fa amb menys temps, la puntuació serà més alta com menys segons tardem a resoldre l’enigma de com col·locar les peces dins els límits permesos. A mesura que vagis resolent els puzles plantejats, podràs accedir als nivells més complicats.

Un joc de curta durada amb el qual podràs demostrar la teva habilitat a l’hora d’ordenar i encabir elements allà on sembla que no hi cap res més.

Amb una simple pissarra i un dibuixos molt elaborats (sempre buscant el doble sentit entre imatge i peces utilitzades) fan que CanuFit sigui un joc per passar-hi una bona estona.

Si voleu continuar amb més nivells, tocarà pagar-los. De totes formes, hem de donar les gràcies pel que ens ofereixen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada