Resistent a la mines!

Per jugar, Videojocs

El joc flash d’avui, ja us avancem que requereix de molta habilitat, s’anomena Explosioneer. La finalitat que perseguim en aquest joc de 30 nivells, es transportar el nostre petit o petits homenets fins la porta de sortida.

La premissa bàsica per poder fer arribar el protagonista fins a la porta final de cada pantalla es que ho hem de realitzar ajudant-nos de mines explosives “Kowabonga!” com diria ell. Gràcies a l’ona expansiva que aquestes causaran sobre el nostre personatge el podrem fer saltar, avançar i/o superar els adversaris que ens anem trobant.

A mesura que anem superant la nivells, la dificultat es major i els elements a vèncer cada cop són mes complicats. Inicialment tot pinta molt fàcil, però poc a poc la cosa es complica més i més. Durant els diversos nivells, haurem de superar tot tipus d’adversaris, mini-robots, llums que ens fondran, robots més grans, el doble salt, etc.

Us deixo aquí un vídeo amb la introducció del joc.

PD: De les poques vegades que les explosions de mines serveixen per ajudar a algú.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada