Fets a casa

Articles, De taula

Aquest article va començar amb una visita carambola a la secció de Tamtam on hi escriu Ivan Svarka del passat 30 de desembre. Allà parla del bloc de Carlos Luna, un altre dels meus blocs visitats, i de la versió que aquest proposa del Pinguin Party de Reiner Knizia (si voleu saber-ne més d’aquest autor, i seguint el festival d’enllaços, també podeu anar aquí, aquí o aquí).

I de tota aquesta història al final vaig escriure un article a l’Estilos de Vida de La Vanguardia (el suplement que surt els dissabtes).

Si voleu llegir-lo, aquí el teniu. I si voleu saber més sobre els jocs que es poden imprimir per jugar a casa, no deixeu de visitar aquest apartat de La BSK

Un pensament sobre “Fets a casa

  1. Em va fer força il·lusió veure el meu nom a les pàgines de La Vanguardia!

    De fet em vaig sentir força identificat amb la il·lustració que acompanyava al text. M’havia passat totes les vacances de Nadal ocupant gran part de la taula amb les meves piràmides de cartes…

    Ens llegim!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada