De punteria!

Per jugar, Videojocs

Avui he trobat un d’aquells jocs que sempre va bé recordar, s’anomena “Bloons”. Es del tipus “joc flash” per antonomàsia. Es un joc simple, amb un regles ben senzilles i que enganxa moltíssim.

Ets un mico que disposa d’una sèrie de dards. Amb els dards que et proporciona el joc, has d’aconseguir rebentar com a mínim el nombre de globus que et demana. Si ho aconsegueixes superaràs el nivell i podràs continuar amb el joc, si no ho acompleixes, ho podràs tornar a provar tants cops com vulguis.

A mesura que avances amb el joc, els nivells es van complicant, ja sigui amb el nombre de dards que et faciliten o amb els diferents obstacles que et trobes. La possibilitat de tornar a provar el nivell sense haver de començar de nou tot el joc, fa d’aquesta, una aplicació molt entretinguda.

Us deixo el vídeo d’un expert del tema. Quin campió!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada