Classic Board Games

Botiga

El joc és un món amb moltes cares: hi ha qui juga, qui crea, qui adapta, qui copia, qui els fabrica… i qui els col·lecciona. Acaba d’obrir Classic Board Games, una  botiga dedicada al joc que recupera jocs de taula de fa uns anyets (segons diuen dels 70, 80 i 90) i els posa a la venda.

Ho he llegit a Jugamos todos, on expliquen la filosofia de la botiga. Si voleu llegir-ho de primera mà podeu consultar l’entrada que el mateix propietari de la botiga ha fet a la BSK.

Un pensament sobre “Classic Board Games

  1. Hola, buen día

    Para una investigación de una escuela necesito la historia del juego tibetano Sho, también creador y año de origen de este juego. He buscado mucho en Internet y no aparece esta información. Por eso escribo para preguntar si tienen información del juego o lugar donde pueda conseguirla.

    Muchas gracias por la atención

    Cecilia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada