Documental “En joc”

Notícies

pongM’informen que demà dissabte a les 22:30h per La 2 de TVE, emeten el documental En joc de Montse Pujantell. Segons diu la seva directora:

Què en sabem dels videojocs més enllà dels tòpics? Sabíeu, per exemple, que el 65% de la població espanyola juga a videojocs de manera habitual i que gairebé un 33% són dones? O que es tracta d’una indústria emergent que ja genera més beneficis que el cinema de Hollywood o la indústria discogràfica? Sabíeu que la creació d’un videojoc pot valer 4 o 500 milions d’euros?

Per a mi, el descobriment de la potencialitat del videojoc com a eina pedagògica ha estat una gran sorpresa. He comprovat que el videojoc pot transmetre valors, pot ser un element de denúncia i de reflexió social i fins i tot pot tenir possibilitats revolucionàries! Com diu Flavio Escribano, un dels protagonistes del documental, si no podem fer la revolució en el món real, per què no fer-la al ciberespai per desprès dur-la a la realitat?

“En joc” us proposa una immersió en el fascinant univers dels videojocs, ja gairebé definits com a vuitè art. Desitjo que en gaudiu i que us resolgui unes quantes incògnites.

Podeu trobar més informació i enllaços molt interessants, ja els comentarem, a l’espai del programa.

Nota: potser la imatge que acompanya aquesta entrada no és la més afortunada.. però he cregut interessant posar una imatge de l’origen de tot això…


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada