Paper toys

Llibres

paper-toysL’altre dia sortia d’una reunió i vaig decidir passar-me per la llibreria del CCCB a buscar un exemplar que havia vist feia dies.Tinc el mal costum de mirar la secció de disseny i vaig trobar-me aquesta perla.

Es tracta d’un llibre reversible. Per una cara hi ha una sèrie de propostes per crear uns llibres màgics de paper (sobretot popups) i per l’altra, el que ens ocupa: tota una sèrie de propostes per fer joguines de paper.

Hi ha flexàgons, carteres màgiques, cadàvers exquisits amb paper i moltes altres propostes.

Si voleu, podeu fer-li una ullada a la plana d’Amazon. I si voleu saber què és un flexàgon, podeu veure el que usem per presentar-nos, capturat de la plana de German Chamorro. Prometo explicar més endavant algunes de les altres propostes que apareixen al llibre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada