El rellotge de la torre

Motors

rellotgeM’agradaria saber de quin llibre vaig aprendre aquest joc. L’he usat molts cops durant els darrers anys i sempre m’ha funcionat molt bé (de fet és un joc del mocador sense mocador…)

  1. Per jugar calen dos equips d’igual nombre de participants que es disposen en 2 files separats uns 10 metres de distància. Al centre, entre les 2 fileres, es col·loca la persona que condueix el joc. Els membres de cada equip es numeren.
  2. El conductor diu : “El rellotge de la torre marca les…quatre!”, per exemple, els participants que tinguin aquest número surten corrent a fer una volta al voltant del conductor i tornen després al seu lloc.
  3. La primera persona que torni al seu lloc guanya un punt per al seu equip. Normalment es juga a 10 punts.
  4. Si el conductor del joc diu un número més gran que el nombre de participants, tothom haurà de sortir corrents, passar per darrere seu i tornar després al seu lloc. L’equip que ho aconsegueixi primer guanyarà tres punts.

Nota: la imatge és impagable. Es tracta d’una empresa de disseny de mobles canadenca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada