Esdeveniments postvacacionals

On anar

maestroleonardo_06Homolúdicus és una petita empresa dedicada a la producció i venda de jocs de taula. Ara, per si s’avorrien, s’han empescat unes jornades de jocs de taula en un hotel. Les jornades reben el nom de Jornadas de homínidos, i explicat ras i curt, es tracta de 3 dies de jocs, un hotel, jugadors de tot l’Estat i molts jocs. Les jornades naixen amb voluntat de repertir-se cada any per les mateixes dates (aquest any seran de l’11 a 13 de setembre).

Si voleu més informació podeu consultar el seu web.

I per les mateixes dates la gent del Cae organitza la 7a setmana de jocs al carrer. Segons ens explica l’organització: “Durant uns dies, els jocs esdevindran els autèntics protagonistes a diferents carrers i places del centre de Manresa. Jocs per a tothom: nens i nenes, adolescents, joves i adults. I jocs de tot tipus: d’habilitat, de tauler, tradicionals, de diferents indrets del món, de caire esportiu, d’enginy, de cucanya, de cartes, etc”.

Les dates? Del 7 al 10 de setembre. Els horaris? De 2/4 de 6 a 2/4 de 9 de la tarda, jocs a les places per a tothom. I de 10 a 2/4 d’1 de la nit, jocs de cartes i de tauler per a joves i adults a la Plaça Major.

Nota: la foto l’he pres de la web xelu.net on hi ha un apartat de jocs molt interessant.

gdhzw3bar5

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada