Cinc porcs?

Visuals

cinc porcsLlegeixo avui a l’hemeroteca de la Vanguardia que fa anys d’un fet històric. Tot pot tenir relació amb el joc. I una notícia i un personatge com el que és notícia avui, durant la segona guerra mundial va donar lloc a un  joc com aquest.

Per descobrir el cinquè porc cal imprimir-vos aquesta il·lustració plegar el paper de forma que les fletxes amb lletres facin muntanya i les que no tenen lletres facin vall. Si després d’intentar-ho molt, no podeu veure el porc que falta, podeu prémer aquí i descobrireu què hi trobareu.

Aquest joc i d’altres de l’estil es poden trobar a Amazing Art, una plana molt recomanable dedicada als jocs visuals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada