Jocs lliures o gratuïts

D'enginy, Videojocs

reflexionCD libre és un espai creat per en Bartolomé Sintes, un professor d’un institut de València on es poden trobar recopilacions de programes lliures o gratuïts de diferents tipus. S’actualitza cada quinze dies, aproximadament, i es pot rebre un butlletí electrònic amb les novetats.

Entre el programari que es pot trobar hi ha un apartat dedicat als jocs. Cada joc està descrit de forma acurada i s’acompanya d’uns símbols que aporten molta informació. A la imatge adjunta s’hi pot veure Reflexion, un interessant joc d’enginy.

Sens dubte es tracta d’una proposta força interessant per perdre-s’hi una estona (però res és perfecte, els programes no estan disponibles per mac).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada